Somfy Scenario Player voor TaHoma kopen Meubels > Verlichting

Somfy: Comfort en veiligheid

Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is zeer veelzijdig en makkelijk uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma hub die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je “what if” scenario's in. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.

Scenario's

Via de Somfy app kun je scenario's instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden, maar je kunt ook scenario's automatisch laten ingaan wanneer er iets in je huis gebeurt. Denk aan het inschakelen van verlichting of het openen van rolluiken. Met de Somfy Scenario Player activeer je zo'n scenario met 1 druk op de knop, zonder smartphone. Dat is bijvoorbeeld handig bij de voordeur, zodat je direct bij binnenkomst jouw gewenste instellingen aanhaalt.

Pushberichten

Als je graag wil weten wat er in huis gebeurt als je weg bent, stel je je systeem zo in dat je een pushbericht ontvangt zodra de afstandsbediening wordt gebruikt. Je ontvangt dan een SMS of een e-mail waarin staat wanneer welke afstandsbediening is gebruikt. Deze wensen leg je vast in de TaHoma app.

Premium

Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worde ze geleverd met al het directe toebehoren. Handig om te weten. De Somfy Scenario Player is een uitbreiding op je Somfy domotica-systeem, en kan alleen gebruikt worden met de TaHoma hub.

Somfy

3660849502652

1 – 2

4

Somfy

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 69.99 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Somfy Scenario Player voor TaHoma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *