Somfy Protect Keyfob kopen Meubels > Huis accessoires

Klein maar praktisch

Het is geen probleem meer om bepakt en bezakt thuis te komen, waardoor je het alarmsysteem niet meer kunt deactiveren. De Somfy Protect Keyfob badge voor handsfree deactivering schakelt je Somfy Protect alarmsysteem automatisch uit als je thuiskomt. Het risico dat het alarm per ongeluk afgaat wordt dus beperkt. Ook wordt het alarm ingeschakeld als je de deur uit gaat. Praktisch toch?

Overige handige functionaliteiten

Deze badge heeft vier knoppen, voor vier verschillende functionaliteiten. Naast het uitschakelen van je alarmsysteem kan hij deze ook activeren, een scenario creëren, de sirene inschakelen of een melding per e-mail of SMS verzenden in spoedgevallen.Je kunt desgewenst je familieleden een Somfy badge geven en alle gebruikers beschikken over bovengenoemde functionaliteiten. Aangezien deze badges persoonlijk zijn weet je wie er bij je binnenkomt of weggaat, en weet je dus wie het alarmsysteem activeert of deactiveert!

Goed om te weten

Deze badge is een speciaal ontworpen accessoire voor Somfy Protect alarmsystemen. Het is dus noodzakelijk om gebruik te maken van een Home Alarm set, Somfy One of One+ systeem. Het radiobereik tussen deze badge en de centrale hub van je systeem gaat tot 50 meter met vrij zicht. De centrale herkent de badge automatisch bij het installeren.De Somfy Protect Keyfob maakt gebruik van Bluetooth om het alarm te (de)cativeren en werkt op een batterij (CR2032, meegeleverd) met een levensduur van een jaar. Je wordt automatisch geïnformeerd wanneer de batterij vervangen moet worden.Hij is klein en discreet (34 x 10 mm) en met de bijbehorende ring kun je hem als sleutelhanger gebruiken. Voor het installeren en configureren van de Somfy Protect Keyfob badge dien je de Somfy Protect app te downloaden. Deze is te gebruiken met smartphones die werken met Android (versies 4.4 of nieuwer) of iOS (versies 9 en nieuwer).

Somfy

3660849508531

1 – 2

13

Somfy

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 27.49 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Somfy Protect Keyfob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *