Somfy Protect bewegingssensor kopen Meubels > Huis accessoires

Bescherm jouw huis

Wil je jouw huis veiliger maken, je Somfy Protect systeem uitbreiden en een veilig gevoel hebben? De Somfy Protect bewegingssensor voor binnengebruik is een compleet beveiligingsaccessoire voor je Somfy Protect alarmsysteem. Hij signaleert elke vorm van inbraak, stuurt meldingen naar je smartphone, herkent huisdieren en detecteert temperatuursveranderingen. Inbrekers hebben dus geen kans van slagen!

Een compleet accessoire

De Somfy Protect bewegingssensor is meer dan een eenvoudige bewegingsdetector oovr jouw huis. Uiteraard zet deze sensor je Somfy alarm in gang zodra hij een beweging detecteert, maar hij stuurt je ook een melding op je smartphone. De gevoeligheid van de sensor kan worden ingesteld via de Somfy Protect app. De sirene is uitgerust met een temperatuursensor en wordt ingeschakeld bij iedere plotselinge verandering van de binnentemperatuur. Als een raam wordt geopend en de temperatuur daalt plotseling: is het de schoonmaakster die het huis lucht of een inbreker die is binnengedrongen? Je kunt er van op aan dat je huisdier de detecteert niet onnodig zal activeren, want de sensor herkent huisdieren van maximaal 25 kg. Als je een sint-bernard hebt, is het uiteraard een ander verhaal. Dan moet je hem uit de buurt van de sensor houden of de sensor ergens plaatsen waar de huisdieren niet komen. Een andere interessante functionaliteit: hoewel de detector onopvallend is, is het altijd mogelijk dat eventuele inbrekers hem opmerken en proberen om hem te deactiveren. Geen paniek, hij beschermt zichzelf. Dieven kunnen de sensor niet verplaatsen zonder de sirene van het alarmsysteem in te schakelen.

Goed om te weten

Het installeren van de bewegingsdetector is heel eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Hij heeft een detectiebereik van 7 meter onder een kijkhoek van 130 graden. De sensor werkt op een meegeleverde batterij met een levensduur van 2 jaar, en geeft een waarschuwing wanneer de batterij bijna leeg is. De Somfy Protect bewegingsmelder is een accessoire dat alleen samenwerkt met het Somfy Protect alarmsysteem. Om er gebruik van te maken heb je een hub of bridge nodig voor de WiFi-verbinding, zoals de Link of de Somfy One. Het radiobereik tussen de hub en de sensor gaat tot 200 meter met vrij zicht. De bewegingssensor kan worden geconfigureerd met de gratis Somfy Protect app.

Somfy

3660849508548

1 – 2

3

Somfy

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 60.94 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Somfy Protect bewegingssensor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *