Somfy Opening- en schokmelder kopen Meubels > Huis accessoires

Somfy: Comfort en veiligheid

Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma box die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je ‘wat-als-scenario’s op’. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.

Zien wat er in huis gebeurt

Natuurlijk is het fijn om te weten wanneer welke deur of welk raam in huis open of dichtgaat, zeker als je zelf niet thuis bent. Eenmaal toegevoegd aan je systeem ben je via de app volledig op de hoogte van wat er in huis gebeurt.

Comfortabel

Als er dan toch sensoren zijn, dan kun je ze ook voor andere dingen gebruiken! Bedenk zelf scenario’s voor bepaalde situaties. Bijvoorbeeld welke aangesloten apparaten aan gaan en welke rolluiken openen als jouw voordeur opengaat. Of wat er moet gebeuren als ongewenste gasten je huis naar binnen gaan. Wil je bij bepaalde activiteiten een SMS- of e-mail via push ontvangen? Al deze scenario’s leg je eenvoudig vast in je TaHoma app.

Premium

Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden ze geleverd met al het directe toebehoren. Handig om te weten. Raam- en deursensoren zijn een uitbreiding op je Somfy domotica-systeem. In alle gevallen heb je een TaHoma box nodig.

Somfy

3660849505240

1 – 2

8

Somfy

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 69.90 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Somfy Opening- en schokmelder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *