Somfy One Beveiligingscamera kopen Meubels > Huis accessoires

Een veelzijdig systeem

Zoek niet langer naar veiligheidssysteem van je dromen, Somfy biedt je een direct bruikbare alles-in-een oplossing. Somfy One combineert alle apparaten die nodig zijn voor de bescherming van je woning: een Full HD camera die discreet zijn oog sluit zodra je thuis bent, een 90+ dB sirene die aangaat zodra de bewegingsdetector verdachte activiteit waarneemt en, als kers op de taart, de Link-interface om het apparaat met internet te verbinden. Zo ben je in staat om alles wat er thuis in je afwezigheid gebeurt op je smartphone te volgen, waar je ook bent. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone met Android of iOS en een internetabonnement.

Veiligheid verzekerd

Wees gerust, want met de Somfy One is je woning en inboedel veilig: de camera maakt gratis video's van 10 seconden en laat het alarm afgaan zodra de bewegingsdetector een verdachte beweging waarneemt, zelfs 's nachts dankzij het nachtzicht. Je ontvangt een bericht op je smartphone en kunt de beelden live bekijken of terugkijken per 10 seconden. De bewegingsdetector is uitgerust met de SomfyVision infraroodtechnologie en beeldanalyse. Dit zorgt ervoor dat het alarm niet wordt geactiveerd door je huisdier. Somfy One heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker en biedt de mogelijkheid om te communiceren met gezinsleden of gasten, gewenst of ongewenst. Somfy One herkent de alarmen van rookmelders, CO2-melders en stroomstoringen. Met de Somfy One kan je gebruik maken van 'intelligente activering' waarmee je automatisch je veiligheidssysteem kan deactiveren als je thuiskomt. De app herinnert je eraan om het systeem weer te activeren bij vertrek. De app biedt ook de mogelijkheid om gebieden te selectren die niet in de gaten gehouden hoeven te worden. Somfy One past zich dus aan je behoeften aan. Bij thuiskomst gaat de sluiter automatisch dicht en wordt jouw privacy niet verstoord. Zodoende voel je je ook niet bekeken in je eigen huis.

Een hoogwaardig apparaat

Dankzij de Full HD resolutie, 8x zoom en een grote kijkhoek van 130 graden maakt de camera hoogwaardige beelden. De bewegingsdetector heeft een bereik van 5 meter en 6 meter met nachtvisie. Somfy One communiceert via WiFi of Bluetooth 4.0 met een minimale snelheid van 500 Kbps. Het apparaat is modern vormgegeven en compact. De Protect app is gratis en werkt met Android en iOS.

Goed om te weten

De Somfy One is makkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk. Sluit het systeem aan en de app leidt je door het configuratieproces, waarbij het systeem aan jouw behoeften kan worden aangepast. Het is een compleet, maar uitbreidbaar systeem. Het kan worden aangevuld met andere Somfy accessoires. Is het Somfy One systeem niet wat je zoekt? 50five biedt ook andere Somfy oplossing, zoals het Somfy One+ systeem.

Somfy

3660849508562

1 – 2

3

Somfy

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 169.00 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Somfy One Beveiligingscamera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *