Somfy Movement Sensor Indoor kopen Meubels > Huis accessoires

Somfy: Comfort en veiligheid

Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma hub die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je ‘wat-als-scenario’s op’. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.

Scenario's instellen en activeren

Via de Somfy app kun je scenario’s instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden zijn, maar je kunt ook scenario’s automatisch laten ingaan zodra er iets in je huis gebeurt. Denk aan het inschakelen van verlichting of het openen van rolluiken. Met de Somfy bewegingsmelder wordt zo’n scenario automatisch geactiveerd (of gedeactiveerd) zodra er beweging gedetecteerd wordt. Wel zo prettig als er ongewenst iemand in huis rondloopt en daarnaast comfortabel als apparaten automatisch inschakelen bij binnenkomst.

Pushberichten

Als je graag wil weten wat er in huis gebeurt als je weg bent, stel je je systeem zo in dat je een pushbericht ontvangt zodra er beweging in huis is. Je ontvangt dan een SMS of een e-mail waarin staat waar en wanneer dat is geweest. Je regelt dit via de TaHoma app.

Premium

Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden ze geleverd met al het directe toebehoren. De Somfy bewegingsmelder is een uitbreiding op je Somfy domotica-systeem. De basis voor zo’n systeem is de TaHoma hub. Deze heb je altijd nodig.

Somfy

3660849505233

1 – 2

2

Somfy

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 79.90 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Somfy Movement Sensor Indoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *