Philips Hue White E27 Starter Kit met dimmer kopen Meubels > Verlichting

De kracht van wit licht

Licht heeft een enorme invloed op ons functioneren. Als we gaan slapen of juist wakker worden, ons moeten concentreren, rust willen nemen of juist een oppepper nodig hebben is licht heel bepalend. Ook de sfeer in huis of op kantoor wordt voor een groot deel bepaald door de kleur en de helderheid van het licht. Philips begrijpt dat al jaren en introduceerde even terug ‘Philips Hue’. Met de nieuwe White Starter Kit heb je altijd en overal de volledige controle over de witte verlichting in je huis.

Veelzijdig

Philips Hue is veel meer dan een dimbare LED-lamp die je op afstand bedient. Aan de basis staat de Philips Bridge, een hub die je op je router aansluit. Hue-lampen koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars of afstandsbedieningen / dimmers. Gebruik je de Hue app op je smartphone of tablet, dan bedien je je systeem volledig op afstand via de app. Vertel Siri je wensen en het gebeurt! De mogelijkheden zijn oneindig, van het kiezen van bestaande scènes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan je ‘wearables’, zoals de Apple watch, Pebble en diverse fitness trackers.

Automatisch schakelen

Kies per ruimte wanneer je lampen aan of uit gaan. Op een vast tijdstip, of zelfs op basis van geofencing: aan als je in de buurt bent en uit als je er niet bent. Ontwaak langzaam op een natuurlijke manier met een lamp die geleidelijk aangaat en ‘s-avonds juist geleidelijk aan dimt. Controleer waar je ook bent via de app de status van je lampen en stel bij als je dat wil. Hue levert je niet alleen comfort op, maar is zeker ook een effectief middel voor inbraakpreventie!

Starter kit

Met deze starter kit heb je alles in huis om met Hue aan de slag te gaan: de Bridge, een handige dimmer en drie Hue White lampen. Met de afstandsbediening kies je scenes, schakel je aan of uit en dim je je lampen naar de gewenste lichtsterkte. Wil je uitbreiden? Dat gaat heel eenvoudig, met Hue-lampen. Aan één bridge koppel je maximaal vijftig lampen.

Philips

8718696728987

1 – 2

5

Philips

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 84.00 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Philips Hue White E27 Starter Kit met dimmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *