Philips Hue White and Color GU10 lamp kopen Meubels > Verlichting

Oneindig combineren in kleur

Kiezen uit 16 miljoen kleuren om jouw moment van de dag optimaal te beleven. Creëer een intieme sfeer bij een romantisch etentje of breng je kamer op kleur voor optimale concentratie. Pak je favoriete foto en neem de kleur van dat bijzondere moment over in je kamer of kantoor. Het kan met Philips Hue. De Philips Hue Color GU10 LED-lamp heeft rijke, diepe kleuren voor de beste sfeer in huis en een ingebouwde dimmer. Kies uit vele tinten ‘wit’ om bij te ontwaken, of juist bij in slaap te vallen. Wordt langzaamaan wakker met wit licht dat je geleidelijk wekt. Het helpt je ontspannen of te concentreren.

Veelzijdig systeem

Philips Hue is veel meer dan een dimbare LED-lamp die je op afstand bedient. Aan de basis staat de Philips Bridge, een hub die je op je router aansluit. Hue-lampen koppel je eenvoudig aan de hub en vanaf dat moment bedien je ze met Hue-schakelaars of afstandsbedieningen. Schakel moeiteloos tussen verschillende lichtrecepten en dim tot de gewenste helderheid. Gebruik de Hue app op je smartphone of tablet en bedien je systeem volledig op afstand via de app. Vertel Siri je wensen en het gebeurt!

Smart Home

De mogelijkheden zijn oneindig: van het kiezen uit bestaande scenes tot aan het zelf programmeren van scenes. Hue maak je eenvoudig onderdeel van bijvoorbeeld Apple Homekit, je Nest-systeem of koppel je aan je ‘wearables’, zoals de Apple watch, Pebble en diverse fitness trackers.

Philips

8718696485880

1 – 2

52

Philips

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 47.99 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Philips Hue White and Color GU10 lamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *