Pak van 4 tags voor Honeywell Evohome-beveiligingssysteem kopen Meubels > Huis accessoires

Je beveiligingssysteem toegankelijk voor het hele gezin.

Heb je al een Honeywell-alarmsysteem en tag-lezer, maar heb je niet genoeg tags voor alle gezinsleden?Deze 4-pack gekleurde Honeywell Evohome-tags is voor jou gemaakt!Vanaf nu zullen je kinderen en hun grootouders het alarmsysteem kunnen bedienen als jij afwezig bent: Zet het systeem op gedeeltelijk inschakelen (Bijvoorbeeld 's avonds), volledig inschakelen (als ze het huis verlaten) of op uitschakelen als ze terugkomen.Dankzij de vier kleuren zal je oudste kind zijn tag niet verwarren met die van zijn kleine zusje.

Hoe werkt het?

Je dierbaren hoeven alleen maar op de door hen gekozen knop (gedeeltelijke of volledige inschakeling, uitschakeling) op je tag-lezer te drukken en dan de tag te benaderen. Er is geen contact met de tag nodig!

Goed om te weten

Alleen deur- en raamsensoren blijven in werking als het systeem gedeeltelijk ingeschakeld is. Alle andere accessoires worden uitgeschakeld. Dit is vooral 's avonds handig!
Deze tags zijn accessoires voor het Honeywell Evohome-beveiligingssysteem. Ze kunnen niet worden gebruikt zonder hub en tag-lezer van dezelfde reeks.Hun kleuren en ontwerp (ze hebben een gat om ze aan je sleutelring te bevestigen) maken ze makkelijk te gebruiken.
Ze zijn beveiligd met een unieke code. Daardoor is het voor een ander Evohome-beveiligingssysteem onmogelijk om dat van jou te bedienen.
De tag-lezer bevat een geïntegreerde sirene die in geval van alarm af zal gaan. De lezer kan tot 10 tags herkennen.De tag-lezer communiceert met de hub via een 868 MHz-frequentie.
De tag-lezer communiceert met de hub via een 868 MHz-frequentie.Je Honeywell Evohome-beveiligingssysteem kan tot 32 accessoires ondersteunen!
Er is ook een op afstand bedienbare sleutelring beschikbaar in onze accessoirelijst, en zelfs als je een tag-lezer hebt is het altijd mogelijk om je systeem in te stellen met de Total Connect Comfort-applicatie op je smartphone.Twijfel niet om onze online winkel te bezoeken en al onze Honeywell Evohome Security-apparaten en hun mogelijkheden te ontdekken.

Honeywell

5004100969484

1 – 2

2

Honeywell

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 19.95 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Pak van 4 tags voor Honeywell Evohome-beveiligingssysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *