KlikAanKlikUit Wireless outdoor plug (2-pack) met remote kopen Meubels > Verlichting

Makkelijke schakelset voor buiten

Het gebeurt vast wel eens dat je naar buiten moet om het buitenlicht aan te doen. Alleen heb je op zulke momenten toevallig net je schoenen niet aan. Of misschien wil je het automatische sproeisysteem aanzetten, terwijl je net zo lekker tv zit te kijken. Toch wel lastig! Maar gelukkig is dat met deze draadloze schakelset allemaal verleden tijd.

Meerdere apparaten

Met de KlikAanKlikUit Draadloze Buiten Schakelaarset wordt je leven nog gemakkelijker. Sluit een van de stopcontacten aan op je buitenlamp, bijvoorbeeld. Met één druk op de knop van de afstandsbediening zet je de lamp aan of uit. Zo hoef je dus niet meer naar buiten. Daarnaast kun je ook één knop aan meerdere apparaten verbinden. Sluit bijvoorbeeld twee buitenlampen aan op één knop. Zo zet je de buitenlampen ’s avonds heel makkelijk aan met de afstandsbediening – en ’s ochtends weer uit.

Extra KlikAanKlikUit functies

Deze buiten schakelaarset wordt met name gebruikt voor buitenlampen: gloeilampen, LED-lampen, spaarlampen, noem het maar op. Maar deze draadloze schakelaars kunnen ook heel goed voor andere apparaten gebruikt worden! Misschien heb je wel een automatische sproeier of een robot grasmaaier in de tuin? Sluit deze dan gemakkelijk aan. Zo verzorg je je tuin en het gazon, zonder dat je naar buiten hoeft. Naast het feit dat de schakelaars draadloos zijn, zijn ze spatwaterdicht en voorzien van kinderbeveiliging. Bovendien is het verzendbereik zeer goed en kun je je buitenlampen tot wel 30 meter bedienen. De schakelaars werken daardoor dus ook prima in een grote tuin.

KlikAanKlikUit

8713439700619

1 – 2

49

KlikAanKlikUit

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 35.95 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar KlikAanKlikUit Wireless outdoor plug (2-pack) met remote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *