KlikAanKlikUit remote met dimmer kopen Meubels > Verlichting

Afstandsbediening en wandschakelaar in één

Als je van comfort en domotica houdt dan is KlikAanKlikUit ideaal voor je. Met de AYCT-202 afstandsbediening bedien je bijvoorbeeld vijf groepen van maximaal vier lampen en apparaten vanuit je luie stoel of bed. Kies per kanaal welke apparaten je wil koppelen en het is voortaan met één druk op de knop geregeld. Ook lampen met een dimfunctie dimmen is mogelijk. Zet vier lampen in een groep en je schakelt ze niet alleen gelijktijdig, je dimt ze ook als groep.

Handig en energiebesparend!

Zo op het eerste gezicht lijkt het een fraaie wandschakelaar. De afstandsbediening klik je in een magnetische wandhouder. Zo raak je ‘m nooit kwijt en heb je een fraaie schakelaar aan de wand. Maar je kunt de afstandsbediening ook meenemen naar elke plaats in huis. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs 70 meter. Dat is comfort op hoog niveau! Omdat bedienen zo makkelijk wordt, bespaar je al gauw op je energierekening.

KlikAanKlikUit domotica

Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een afstandsbediening is een ‘zender’, net als een schemerschakelaar of een wandschakelaar. Koppel meerdere ‘ontvangers’ aan een schakelaar en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld een sirene. Als er apparaten gekoppeld zijn aan een schemerschakelaar, dan is dat geen probleem. De AYCT-202 gebruik je gewoon in combinatie met je schemerschakelaar: als je tussentijds handmatig een apparaat aan of uit hebt gezet, pakt de schemerschakelaar de draad daarna weer op alsof er niks gebeurd is. Plaats ontvangers altijd tenminste 50 cm uit elkaar, anders raken ze mogelijk in conflict. De AYCT-202 kun je combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een ‘A’ (ACM-1000, AWMD-250, etc.). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen.

Handig om te weten

KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

KlikAanKlikUit

8713439701647

1 – 2

1

KlikAanKlikUit

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 24.99 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar KlikAanKlikUit remote met dimmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *