KlikAanKlikUit LED-Spot GU10 kopen Meubels > Verlichting

Nooit meer ongemak

Stel je eens voor. Je zit net aan de ontbijttafel en bent vergeten het licht in de slaapkamer uit te doen. Best onhandig om dan hiervoor weer op te moeten staan! Of misschien ben je niet goed ter been, waardoor het lastig is om steeds opnieuw op te moeten staan.

Prachtige sfeerverlichting

De spots van KlikAanKlikUit met GU-10 fitting maken je leven nog net even wat gemakkelijker. Deze dimbare LED-spotjes worden eenvoudig bediend via de wandschakelaar, de KlikAanKlikUit afstandsbediening, of de app. Sluit meerdere lampen tegelijkertijd aan en bedien alle lichten in de kamer tegelijkertijd met slechts één simpele druk op de knop.

Draadloos gemak

Deze spots zijn uitermate geschikt als sfeerverlichting. Ze hebben een warme lichtkleur en zijn te dimmen van 10% tot 100%. Zo tover je je woning snel om tot een aangename en gezellige leefomgeving. De KlikAanKlikUit lampen maken je woonkamer niet alleen gezelliger, ze maken je leven thuis ook gemakkelijker. Bedien de spots draadloos met een KlikAanKlikUit afstandsbediening of wandschakelaar. Of gebruik het internet station zodat je geen extra apparaat nodig hebt. In dat geval gebruik je gewoon je smartphone!

Meteen aan de slag

Je kent het wel, je hebt net een nieuw apparaat gekocht maar je moet nu nog aan de slag met de handleiding! Een hele klus! Gelukkig zijn deze draadloze LED-spots erg makkelijk te installeren. Het enige wat je nodig hebt zijn een bestaande GU-10 LED spot fitting en een KlikAanKlikUit afstandsbediening. Binnen één minuut heb je alles geïnstalleerd.

Extra zuinig

De LED-lampen zijn voorzien van een A+ energielabel. Deze LED-spotjes verbruiken maar 5 Watt, waar voor dezelfde lichtsterkte een gewone spotlamp wel 35 Watt verbruikt. Een hele verbetering dus, en een goede besparing op de energierekening. Daarmee zorg je niet alleen goed voor het milieu, maar kun je ook geld besparen!

KlikAanKlikUit

8713439701531

1 – 2

9

KlikAanKlikUit

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 25.00 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar KlikAanKlikUit LED-Spot GU10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *