KlikAanKlikUit Dimbare LED-lamp E27 Wit kopen Meubels > Verlichting

Iedere dag een andere sfeer in huis

Stel, vanavond heb je een romantisch diner, morgen ga je met vrienden voetbal kijken op de bank, en de dag erna zou je graag ontspannen een boek lezen op bed? Dankzij een kleurtemperatuur van 2700, kan de draadloze en dimbare LED-lamp van KlikAanKlikUit voor iedere gelegenheid de juiste sfeer creëren. Deze lamp straalt een warm wit licht uit en is in iedere kamer in huis te gebruiken. Schroef de lamp eenvoudig in de fitting en koppel de lamp aan je afstandsbediening. Stel vervolgens eenvoudig het dimbereik in met de KlikAanKlikUit draadloze afstandsbediening of via de app. Zo heb je de gewenste sfeer binnen no-time gecreëerd!

Op afstand bestuurbaar

De KlikAanKlikUit LED-lamp kan tot wel 30 meter afstand bestuurd worden met de draadloze KlikAanKlikUit wandschakelaar of afstandsbediening. Je kunt zelfs een stapje verder gaan door de lamp vanaf je smartphone of tablet aan- en uit te zetten en te dimmen wanneer je sfeer wil. Dit kan door jouw KlikAanKlikUit systeem te koppelen aan het ICS 2000 Internet Control Station.

Naast dit alles ook geld besparen?

Dat kan met deze energiezuinige LED-lamp! De lamp heeft een A+ energielabel en gebruikt tot 90% minder energie dan een gloeilamp. Daarnaast kun je de lamp dimmen wat nog meer geld bespaart. Tenslotte heeft de LED-lamp een lange levensduur. Met deze lamp geniet je – bij een gemiddeld gebruik van 2.7 uur per dag – niet alleen vanavond van een aangename sfeer in huis, maar ook de komende 20 jaar.

KlikAanKlikUit

8713439701449

1 – 2

2

KlikAanKlikUit

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 19.99 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar KlikAanKlikUit Dimbare LED-lamp E27 Wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *