KlikAanKlikUit Dimbare LED-Lamp E14 kopen Meubels > Verlichting

Iedere dag een andere sfeer in huis

Stel: vanavond heb je een romantisch diner, morgen ga je met je vrienden voetbal kijken en de dag erna wil je ontspannen een boek lezen op de bank. Dankzij een warme flamekleur van 2200, kan de draadloze en dimbare LED-lamp van KlikAanKlikUit voor iedere gelegenheid de juiste sfeer creëren.

Eenvoudig

Deze lamp straalt een warm wit licht uit en is in iedere kamer in huis te gebruiken. Schroef de lamp eenvoudig in de fitting en koppel de lamp aan je afstandsbediening. Stel vervolgens eenvoudig het dimbereik in met de KlikAanKlikUit draadloze afstandsbediening of via de app. Zo heb je de gewenste sfeer binnen no-time gecreëerd!

Zuinig

De lamp heeft een A+ energielabel en gebruikt tot 90% minder energie dan een gloeilamp. Daarnaast kun je de lamp dimmen wat nog meer geld bespaart. Ook handig is dat je geen extra dimmer nodig hebt om de lichtintensiteit aan te kunnen passen. Dit komt doordat de dimmer al is ingebouwd in de lamp. Tenslotte heeft de LED-lamp een lange levensduur. Met deze lamp geniet je – bij een gemiddeld gebruik van 2.7 uur per dag – niet alleen vanavond van een aangename sfeer in huis, maar ook de komende 20 jaar.

KlikAanKlikUit

8713439701623

1 – 2

24

KlikAanKlikUit

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 19.99 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar KlikAanKlikUit Dimbare LED-Lamp E14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *