KlikAanKlikUit Built-In Screen Controller kopen Meubels > Verlichting

Ook je rolluiken op afstand bedienen

Je rolluiken (zonwering, gordijnen, etc.) via je afstandsbediening sluiten of automatisch als een sensor een verdachte beweging signaleert. Het kan als je je bestaande muurschakelaar vervangt door een KlikAanKlikUit ASUN-650 schakelaar voor zonwering en deze onderdeel maakt van je KlikAanKlikUit domoticasysteem. Wil je handmatig blijven bedienen (maar dan vanaf de bank) dan koppel je de ASUN-650 aan een KlikAanKlikUit wandschakelaar of afstandsbediening. Wil je je rolluiken automatisch laten sluiten, dan zijn er heel veel mogelijkheden denkbaar. Gekoppeld aan een schemerschakelaar gaat je zonwering bijvoorbeeld open zodra het licht wordt en dicht zodra het donker wordt. Gekoppeld aan een bewegingsmelder sluiten je rolluiken automatisch als er ongenode gasten zijn.

KlikAanKlikUit Domotica

Het openen en sluiten instellen op vaste tijden of op basis van scenario’s kun je met de KlikAanKlikUit-app op je smartphone of tablet. Je kunt dan allerlei programma’s en scenario’s bedenken waarin het openen of sluiten van je rolluiken is opgenomen. De ASUN-650 is een inbouwmodule die je monteert in plaats van je huidige muurschakelaar.Het inbouwen van de module vereist wel wat technische kennis. Lees goed voor welke motoren de module geschikt is.
KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

KlikAanKlikUit

8713439700176

1 – 2

5

KlikAanKlikUit

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 38.99 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar KlikAanKlikUit Built-In Screen Controller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *