Nokia / Withings Wireless Blood Pressure Monitor kopen

Weet hoe je er voor staat

Een goede bloeddruk is erg belangrijk voor ons allemaal. Over een bloeddruk die af en toe even wat te hoog is hoeven we ons niet direct druk te maken. Een structureel of langdurig te hoge bloeddruk kan daarentegen wél voor problemen zorgen en het zegt mogelijk iets over je levensstijl.

Health Mate App

Zeker als je tot een risico-groep behoort (zoals bijvoorbeeld hartpatiënten) is het belangrijk om een hoge bloeddruk zoveel mogelijk te voorkomen. Met de Nokia Wireless Blood Pressure Monitor meet je niet alleen je bloeddruk en je hartslag. Via de Health Mate app sla je ook alle gegevens per keer op. Zo zie je over de gehele periode een trend. De app geeft je door middel van kleuren directe feedback over de meting. Ben je in behandeling? Dan houd je nu zelf thuis vinger aan de pols en kun je je (een deel van je) gegevens delen met je arts via de app. Bekend is dat de bloeddruk bij een consult vaak hoger is, door een ‘witte jas’-stress-factor: je bent niet thuis en de bloeddruk wordt gemeten door een dokter. Met deze monitor meet je én thuis én kun je zoveel metingen verrichten als je wil. Dat geeft zeker over langere tijd een heel betrouwbaar beeld.

Handig om te weten

De Nokia Blood Pressure Monitor voldoet aan Europese en Amerikaanse medische standaarden voor metingen. Metingen zijn betrouwbaar. De bloeddrukmeter is compact en wordt geleverd met een reis-hoesje. Dokters zien in 30% van de gevallen verbeteringen in bloeddruk. Het monitoren van je bloeddruk kan ervoor zorgen dat je gezonder gaat leven. Om ervoor te zorgen dat je op vaste tijden metingen verricht, stel je reminders in via de app. De monitor werkt draadloos, via Bluetooth samen met de app op je smart device. De Nokia Health Mate app gebruik je niet alleen voor je bloeddruk. In deze app laat je allerlei data en metingen samenkomen, zoals van je gewicht en je activiteiten. Gebruik hiervoor onder andere ook de Nokia Body smart scale. De Health Mate app werkt samen met talloze andere fitness- en gezondheids-apps. Zo krijg je een goed totaalbeeld van je lijf, je activiteiten, je voeding en je gezondheid.

Nokia

3700546702440

1 – 2

17

Nokia

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 89.00 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Nokia / Withings Wireless Blood Pressure Monitor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *