Nokia / Withings Activité Steel Activity & Sleep Tracker Zwart kopen

Gezonder leven

Een activity tracker helpt je meer te bewegen, beter te slapen en je gezonder te voelen. De Activité Steel van Nokia voegt hier een extra dimensie aan toe: een stijlvol design. De Activité Steel helpt je meer te bewegen zonder in de weg te zitten. Je hebt geen oplader nodig en er zijn zelfs geen knoppen om in te drukken. Deze activiteitentracker herkent automatisch verschillende activiteiten, zoals fietsen, wandelen of hardlopen.

Health Mate App

Deze stijlvolle activity tracker werkt samen met je smartphone. De Health Mate-app toont met overzichtelijke grafieken hoeveel je beweegt, hoeveel calorieën je verbrandt en hoe goed je slaapt. De app is ook jouw persoonlijke coach en geeft tips om gezonder te leven. Je kunt je smartphone gerust thuislaten tijdens je workout. De extra wijzer laat precies zien hoe ver je bent gevorderd met je bewegingsdoel. Zodra je telefoon weer in de buurt is, worden alle gegevens automatisch uitgewisseld met de app.

Stijlvol

De Activité Steel helpt je fit te blijven met een look die past bij je persoonlijkheid. Met zijn 316L roestvrij stalen kast, chroom wijzers en koepelvormige glas, heeft de Activité Steel een heldere en tijdloze uitstraling. De zachte siliconen sportband zorgt voor een uitstekend draagcomfort. Van de sportschool tot de boardroom – Activité Steel is overal op z'n plek. Activité Steel detecteert automatisch wanneer je slaapt en levert een compleet beeld van je nachten: bekijk diepe en lichte slaap, wakkere momenten en slaapduur. De stille alarmfunctie is klaar om je te wekken met zachte trillingen.

Nokia

3700546702860

1 – 2

9

Nokia

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 104.95 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Nokia / Withings Activité Steel Activity & Sleep Tracker Zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *