Netatmo Slimme Radiatorkraan Starterspakket kopen

Comfortabel energie besparen

Een keer per jaar breekt het uur van de waarheid aan: het opmaken van de energienota. Voor veel mensen is het een spannend moment. Heb ik precies genoeg betaald, krijg ik geld terug of… moet ik bijbetalen? Helaas blijkt vaak dat laatste het geval te zijn. Voldoende redenen om eens goed op het energieverbruik te letten. Netatmo draagt een steentje bij met de slimme radiatorkraan. Met deze radiatorkraan regel je op een slimme manier de temperatuur van 1 ruimte: niet te koud, niet te warm, precies goed op het juiste moment. Dat betekent niet alleen comfort, maar ook besparen op de energierekening!

Handig om te weten

De Netatmo slimme radiatorkraan bedien je door middel van de Netatmo app op je smartphone, vauit je bed of stoel, of waar ook ter wereld. De radiatorkraan houdt rekening met allerlei omstandigheden en herkent wanneer een raam open staat. In gebruik nemen is simpel en kan per ruimte. Je hebt geen aparte thermostaat nodig om het geheel te laten functioneren. Wil je in heel je huis comfortabel energie besparen? Monteer dan in elke ruimte een slimme radiatorkraan van Netatmo. In totaal kan je 20 radiatorkranen monteren per systeem. Een goed werkende WiFi verbinding is een vereiste.

Starterpakket of Netatmo slimme thermostaat

Om de slimme radiatorkraan te gebruiken heb je een Netatmo slimme thermostaat nodig, of een Netatmo starterpakket. Een starterpakket bestaat uit 2 radiatorkranen met relais en toebehoren.

Netatmo

3700730501941

1 – 2

15

Netatmo

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 199.00 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Netatmo Slimme Radiatorkraan Starterspakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *