Nest Learning Thermostat (3e generatie) kopen

Comfort en besparing

Hoe hoog je energierekening is, wordt grotendeels bepaald door hoe je verwarmt. Is het dan niet handig wanneer de thermostaat je hierbij helpt?
Dit is wat de Nest Learning Thermostat (3e Generatie) voor je doet. Hij leert, rapporteert, meldt en geeft je visuele seintjes om slim en energiezuinig te verwarmen. Net dat beetje extra.

Het voordeel van zelflerend

De slimme algoritmen van Nest Sense zijn altijd op de achtergrond bezig met leren, updaten en zoeken naar de juiste balans tussen comfort en besparing.
De Nest Learning Termostat leert wanneer je thuis bent en past de verwarming daar op aan. Dit voorkomt onnodig energieverbruik.
Hij leert je huis kennen. Zo weet hij hoe lang het duurt om je huis op te warmen en hoe tochtig het kan zijn. Of hoe je verwarmingssystemen in elkaar zitten, zodat hij deze efficiënter kan maken.
Ook wordt er rekening gehouden met het weer. Schijnt de zon op de thermostaat? Dankzij zonbescherming blijft hij toch de juiste temperatuur regelen en aangeven.

Bedien thuis én op afstand

Draai aan de knop om de temperatuur in huis te veranderen of zet de thermostaat op afstand aan of uit via de Nest-app. Handig wanneer je een keer later thuis bent of onverwachts kunt uitslapen.

Je verbruik inzichtelijk

Weet je hoeveel energie je verbruikt? Dan weet je ook hoe je meer kunt besparen. Met Energiegeschiedenis zie je hoeveel je dagelijks uitgeeft aan energie en met het Nest-rapport heb je maandelijks inzicht.
Let ook op het groene blaadje op het scherm. Zie je dit? Dan weet je dat je aan het besparen bent.

Met afstandsweergave

Wanneer je de kamer binnenloopt, licht het grote, ronde scherm op waarna je de tijd, de temperatuur of het weer kunt zien. Kies voor een digitale of analoge klok op je scherm.

Geen bevroren leidingen

Wanneer temperaturen dalen, kunnen leidingen bevriezen. Zeker bij vakantiewoningen of tweede huizen, omdat leidingen hier minder vaak gebruikt worden. Dit voorkom je met veiligheidstemperaturen. Daalt de temperatuur in huis tot onder een ingesteld minimum? Dan gaat de verwarming aan.
Zolang hij online is, beschermt de Nest Learning Thermostat je leidingen om schade en ongemak te voorkomen.

Samen sterker met Nest

De Nest Learning Thermostat (3e generatie) werkt samen met andere Nest-producten en apparaten met het “works with Nest” logo. Laat je Nest thermostaat bijvoorbeeld automatisch de verwarming uitzetten bij een koolmonoxide-alarm of zet de Nest Cam automatisch aan als de thermostaat op 'afwezig' staat. Zo combineer je besparen ook nog eens met veiligheid.

Goed om te weten

Deze thermostaat is zelflerend waardoor hij zicht aanpast aan jouw leefritme. Naast dat hij zelflerend is, werkt deze thermostaat ook met geofencing waardoor hij via een connectie met jouw smartphone weet wanneer jij wel of niet thuis bent.
In de verpakking van de Nest Thermostat vind je ook een Nest Heat Link. Deze hang je vlakbij je ketel. De Heat Link maakt draadloos of via de bestaande thermostaatdraden verbinding met je thermostaat. Als je op je thermostaat de temperatuur hoger of lager zet, wordt dat gecommuniceerd naar de Heat Link. De verwarming gaat dan aan of uit, of kan modulerend aangestuurd worden.
Met de Nest-app heb je je thermostaat in huis en op zak. Zodra hij verbonden is met wifi, kun je de thermostaat overal bedienen. Wijzig de temperatuur in de app en de Nest Thermostat past direct de temperatuur in huis aan.
Er is een standaard voor de Nest Learning Thermostat beschikbaar zodat je hem ook kunt neerzetten. Echter is deze op dit moment niet via 50five verkrijgbaar.

Nest

0854448003921

1 – 2

24

Nest

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 249.00 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Nest Learning Thermostat (3e generatie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *