Honeywell Lyric T6R Wireless kopen

Slimme verwarming

De Lyric T6R van Honeywell is een slimme thermostaat die makkelijk te installeren is, en geschikt is voor bijna alle cv-systemen. De thermostaat is zelflerend, en zal na verloop van tijd de verwarming automatisch af kunnen stellen op jouw leefgewoonten. Daardoor verhoogt de Lyric T6R niet allen je comfort in huis, maar verlaagt deze ook jouw energierekening!

Functies

Met de Honeywell T6R kan je klokprogramma's instellen zodat de verwarming automatisch aan of uit gaat op gekozen tijdstippen. Daarnaast beschikt de thermostaat over geofencing, waardoor deze op basis van de GPS-locatie van jouw smartphone kan herkennen dat je bijna thuis bent. Zo kom je in een comfortabel verwarmd huis binnen.

Draadloos en handsfree

De Honeywell Lyric T6R is draadloos te verbinding met de ketelmodule, zodat deze draadloos met de cv-ketel communiceert. De Lyric T6R moet echter nog wel van stroom voorzien worden via een stopcontact. Je kan de Lyric T6R bedienen via het touchscreen op de thermostaat, of met de Honeywell Home app op je smartphone of tablet. Daarnaast is de Lyric T6R echter ook compatibel met Apple Homekit, zodat je de thermostaat kan bedienen met Siri spraakbesturing.

Honeywell

5025121381222

1 – 2

84

Honeywell

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 174.96 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Honeywell Lyric T6R Wireless

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *