Honeywell Lyric T6 Wired kopen

Aangenaam thuiskomen

Altijd comfortabel thuiskomen in een warm huis kán. De Honeywell Lyric T6 stel je handmatig in op basis van jouw plannen en schema’s. Automatisch de temperatuur in huis laten bepalen kan óók. Deze slimme thermostaat regelt de temperatuur in huis dan op basis van jouw locatie: het past zich dus ook aan aan gewijzigde plannen. De Lyric TR6 maakt gebruik van Geofencing en weet waar jij je bevindt. Ben je op vakantie of nog onderweg? Dan schakelt je verwarming terug tot het moment waarop je huis weer warm en aangenaam moet zijn.

Gebruiksvriendelijk en zelflerend

De thermostaat kun je geheel zelf instellen, maar het hoeft niet! Het systeem past zich aan jouw situatie aan en is volledig zelflerend: uiteindelijk weet het hoeveel tijd er nodig is om jouw huis op temperatuur te krijgen. Hier wordt het moment van inschakelen op afgestemd. Verspil op deze manier ook niet langer energie! Wil je tussentijds handmatig aanpassingen doen? Dan kan dat eenvoudig op afstand met je telefoon.

Aansluiten

De Lyric T6 sluit je aan op de plaats van je oude thermostaat en je maakt gebruik van de bestaande bekabeling vanaf je boiler.

Koppelen aan de Apple Homekit

Voeg de thermostaatregeleing toe aan de Apple Homekit. Bedien voortaan op afstand ook de thermostaat en stel je de temperatuur in huis in zoals jij dat wil.

Goed om te weten

Let op dat je de thermostaat niet kunt gebruiken voor meerdere onafhankelijke zones: de ruimte waarin je thermostaat hangt is bepalend voor de temperatuur in huis. Daarnaast is de aansluiting niet draadloos: er moet dus (bestaande) bekabeling zijn vanaf je boiler naar een centrale ruimte. Wil je wel draadloos installeren? Neem dan de Lyric T6R. De installatie verloopt eenvoudig via de Lyric App, die je stap voor stap door het installatieproces leidt.

Honeywell

5025121381239

1 – 2

89

Honeywell

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 138.99 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Honeywell Lyric T6 Wired

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *