Gardena Smart Watering Set voor terras en balkon kopen

Gardena Besproeiingskit voor terras en balkon

Op zoek naar de optimale manier om je potplanten en bloembakken te onderhouden? Je hebt geen tijd om de planten op je balkon of terras voldoende te besproeien? De besproeiingskit voor terras en balkon van Gardena werd speciaal voor dit doel ontworpen! Dit omvat het controlestation, de draadloze waterregulator en de intelligente sensor, en dit zorgt voor de juiste irrigatie van je plant op het balkon of terras zonder dat je je er om hoeft te bekommeren.

Gegevens in real-time

De slimme sensor meet temperatuur, vochtigheid en de bezonning van je potplanten en bloembakken en geeft ze door aan het controlestation. Je kan vervolgens deze gegevens gemakkelijk raadplegen en de irrigatie van je planten en bloemen aanpassen via je smartphone.

Een irrigatiesysteem op maat

Deze kit past perfect op je terras of balkon: het bevloeit tot 8 potten en 3 bloembakken. Dankzij zijn Druppelhoofd-technologie besproeit het optimaal je verschillende planten en bloemen, wat het toelaat om je waterfactuur te verlichten. En dankzij het controlestation en de app kan je de uren voor de besproeiing personaliseren via je smartphone of tablet.

WiFi verbinding

Het controlestation kan binnen worden geplaatst en zorgt voor de communicatie tussen de verschillende onderdelen. Hiervoor moet je toegang verlenen tot internet, door het te koppelen aan je bestaande router. De intelligente sensor en de waterregulator werken op AA-batterijen die niet worden meegeleverd.

Compleet

De besproeiingskit voor terras en balkon van Gardena is een complete oplossing voor de irrigatie van je potplanten en bloembakken, en is volledig compatibel met de andere intelligente apparaten van Gardena.

Gardena

4078500021432

1 – 2

3

Gardena

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 479.00 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Gardena Smart Watering Set voor terras en balkon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *