Gardena Smart Water Control Set kopen

Op maat

Een bewatering op maat en zonder moeite met de automatische waterbeheer kit van Gardena. Heb je de neiging om te vergeten je planten te besproeien? Of beschik je over te weinig tijd om je tuin effectief te onderhouden? De volledig geautomatiseerde en personaliseerbare bewatering van Gardena verzekert je van een altijd perfect onderhouden tuin te beschikken, zonder moeite, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Zelf in te richten

Deze kit kan gemakkelijk aangepast worden aan je tuin en je gewoonten: programmeer de besproeiingsuren of zet deze direct aan via de Gardena app. Je hebt dus de controle over je tuin, waar je ook bent, dankzij je smartphone of tablet en een internetverbinding!

Gardena Controlestation

Om de waterregulator via de Gardena app te besturen is het controlestation oftewel de Hub van Gardena benodigd. Deze kan binnenshuis geïnstalleerd worden en garandeert een beveiligde verbinding tussen je verschillende intelligente Gardena apparaten. Je sluit het aan op je router, om het toegang te verlenen tot het internet.

Gardena

4078500018906

1 – 2

17

Gardena

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 359.00 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Gardena Smart Water Control Set

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *