Gardena Smart Sensor kopen

Automatisch de tuin onderhouden!

Heb je niet echt groene vingers en laat je de planten vaak verwelken? Of ben je vaak onderweg, en tref je als je thuis komt de tuin in een hopeloze toestand aan? De intelligente sensor van Gardena is speciaal ontworpen voor mensen aan wie het aan tijd of kennis ontbreekt, met betrekking tot het onderhoud van hun tuin. De Smart Sensor meet onder andere bodemvochtigheid, lichtintensiteit en temperatuur. Met deze informatie is precies te bepalen wat de tuin nodig heeft en kan er bespaard worden op water.

Uitbreiding op Gardena Smart

De Smart Sensor van Gardena informeert je over actuele omstandigheden in jouw tuin. De sensor dient als uitbreiding op de Smart System set van Gardena en werkt niet zonder de Gardena Smart Gateway. De Gateway moet in huis geplaatst zijn en verbinding hebben met een router zodat je deze via jouw smartphone of tablet kan besturen.

Betrouwbaar

De sensor is eenvoudig te installeren en levert een betrouwbare verbinding en meetgegevens. De Smart Sensor werkt op 2 AA batterijen, die echter niet worden meegeleverd.

Gardena

4078500018845

1 – 2

13

Gardena

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 139.00 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Gardena Smart Sensor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *