FIBARO Wall Plug (slimme stekker) kopen

Makkelijk in gebruik

Het is een zeer eenvoudig product. Zodra je het product uit de doos haalt, en in het stopcontact drukt ben je al klaar voor gebruik. In de plug plaats je vervolgens elke elektrisch apparaat dat je maar wilt.

Handig om te weten

De stekker zal vervolgens het stroomverbruik van het apparaat real-time meten. Grafieken van het energieverbruik van het elektrische apparaat kun je via de app eenvoudig bekijken. Je ziet daarmee dus direct hoeveel energie een aparaat verbruikt en of er bijvoorbeeld sprake is van sluipverbruik. Je kunt limieten instellen in geval het apparaat meer energie of veel minder gaat verbruiken, je daarvan een melding of email krijgt. Ook kun je het apparaat in dat geval automatisch aan of uit schakelen. Meer of minder verbruik kan betekenen dat een apparaat kapot is (of dat bijvoorbeeld het deksel van de diepvries open staat). Let op voor Belgie is een andere stekker beschikbaar, in verband met de pin.

Fibaro

5902020528647

1 – 2

44

Fibaro

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 59.53 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar FIBARO Wall Plug (slimme stekker)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *