Apple Watch Nike+ Series 4 40mm Zilver aluminium – Platina sportbandje kopen Elektronica > Computers > Tabletcomputers

Monitor je gezondheid

Bij de Apple Watch Series 4 draait alles om gezondheid. Zo beschikt de watch over valdetectie en kun je een hartfilmpje laten maken. Je krijgt dan een waarschuwing als je hartslag te laag, te hoog of onregelmatig is. Door middel van de SOS-noodmelding kun je dan snel hulp inschakelen. Heb je veel last van stress? Kies dan voor de ademhalings-wijzers, die je helpen bewust te worden van je ademhaling. Daarnaast kun je kiezen uit een tal van apps om je gezondheid op pijl te houden.

Track je activiteit

Wil je graag inzicht krijgen in de beweging die je op een dag krijgt? Zo kun je instellen dat je een melding krijgt wanneer je te lang gezeten hebt en houdt de watch bij hoeveel stappen je op een dag zet. Ga je een rondje hardlopen? Dan is de hij je nieuwe hardloopbuddy, hij geeft je namelijk meldingen over je pasritme en tempo. Ook van andere work-outs zoals yoga, fietsen en zwemmen houdt de watch gegevens bij.


Blijf connected

Met de Apple Watch heb je vrijheid, terwijl je toch verbonden blijft. Niet meer altijd je telefoon erbij te hoeven pakken, alleen even snel op je watch kijken of het om iets belangrijks gaat. De Apple Watch Series 4 heeft een groter scherm dan zijn voorganger, waardoor er nog meer informatie op past en je minder hoeft te scrollen. Ook maakt de watch het makkelijk om naar je favoriete playlist of podcast te luisteren en kun je Siri nog makkelijker vragen stellen. 

Nike+

Apple Watch Nike+ is samen met de Nike Run Club-app je ideale loopmaatje. Liever anders trainen? Daarvoor heeft Nike de Nike Training Club. Een app die je toegang geeft tot een wereld vol verschillende work-outs en experts. Voor een fitter lijf kun je met Nike+ dus zowel aan je uithoudingsvermogen als aan je kracht werken.

Apple

190198928566

1 – 2

6

Apple

50five:
Inspiratie om te wonen en te leven.
Alle expertise en support voor uw gemakt: Kosteloos wordt u geholpen bij het aankoop- en installatieproces.
Gratis retour wanneer het niet bevalt
Probeer het 55 (!) dagen uit.
Zelfde dag levering bij bestelling voor 12 uur op werkdagen.
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;

Voordeelprijs 461.00 Euro!

Laat je inspireren met alles voor een smarthome.

Ga naar Apple Watch Nike+ Series 4 40mm Zilver aluminium – Platina sportbandje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *